Conferinta de presa de lansare a campaniei de promovare a educatiei incluzive

Vino maine la Scoala nr. 95 (str. Foisorului nr. 111 – 113, sector 3, Bucuresti)  pentru a afla mai multe despre campania de comunicare in cadrul proiectului „Acces la educatie pentru grupurile dezavantajate”

Te asteptam la scoala 🙂

Mai multe detalii dupa conferinta!

Reclame

3 responses to “Conferinta de presa de lansare a campaniei de promovare a educatiei incluzive

 1. Scoala mea , Scoala prietenoasa
  de Tomuta Maria ~ Scoala Generala Josenii Bargaului clasa a VII a A

  Scoala mea se afla in centrul comunei , este o scoala foarte luminoasa plina de caldura sufleteasca , de entuziasm si buna dispozitie . Noi in scoala avem foarte multi copii de alta etnie , alta religie si mai putini la numar cu probleme de sanatate .
  Stimatele cadre didactice ne unesc pe toti ca intr-o familie si ne amintesc de cate ori au ocazia ca in fond si la urma urmei toti suntem oameni si trebuie sa-ne acceptam asa cum suntem lasati si creati de ,,Cel de sus”,dar in unele cazuri ori cat am fi de prietenosi si vrem sa le dam un sfat si sa-i ajutam pe cei de alta etnie ei sunt uneori foarte incapatinati si i-au scoala in joaca si pe cei ce trudesc in ea pentru a ne da sfaturi sa fim niste oameni cu o buna perspectiva si ce explica tainele ascunse ale invataturii , ei o considera drept ca pierdere de timp a le asculta . Ei cred ca o sa traiasca la fel ca parintii lor lipsiti de carte . Dar speram intr-un viitor foarte apropiat sa se gandeasca mai bine la scoala noastra pentru ca este un prieten devotat si cadrele didactice nu le vor raul , rugandui sa vina la orele de curs ca ei sunt bine primiti printre Romani si nu este nici o diferenta intre etnii .
  Religia nu ne impiedica sa fim prieteni unii cu ceilalti din potriva noi toti la un loc ii ajutam pe colegii cu probleme de sanatate mai grave sau mai putin . In scoala noastra cunosc cateva cazuri minore cu colegi de ai nostrii cu probleme de sanatate , dar cat putem ii incurajam la ceea ce ei nu pot sa duca pana la bun sfarsit si nu ii marginalizam din colectivul scolii si din programele scolare si inter~scolare , pentru a nu se simpti discriminati fata de un copil normal fara probleme de sanatate .
  Scoala noastra imparte prietenia intre religii , etnii si acei copii cu unele probleme de sanatate . Sau in unele cazuri cu divergente in familie . Scoala mea si stimatii profesori impart caldura , trandete si de multe ori sfaturi parintesti la toti in mod egal ca multi dintre dumnealor sunt la randul lor tot parinti si stiu nevoile copiilor din orice categorie ar face parte .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s