Stiri.rol.ro scrie despre promovarea campaniei in RATB

Programul „Acces la educatie pentru grupuri dezavantajate”, in trasportul in comun din Bucuresti

Programul „Acces la educatie pentru grupuri dezavantajate” lansat de Ministerul Educatiei beneficiaza de sprijinul RATB, prin afisele care vor fi prezente in tramvaie si troilebuze, potrivit unui comunicat de presa al MECI.

Astfel, în perioada 5 – 26 octombrie 2009, toţi călătorii care vor circula cu tramvaiele 14, 19, 20, 24, 40, 45, 56 şi pe liniile troleibuzelor 62, 65, 69, 73, 74, 76, 77, 93 şi 97 vor avea acces la informaţia de pe un afiş cu dimensiunea de 50/70 cm. O mare parte dintre acestea ajung în cartiere de la marginea oraşului, lucru ce garantează o diseminare a mesajului tocmai către grupuri care sunt vulnerabile sau dezavantajate.

„Afişul conţine imaginea copiilor dintr-o clasă la serbarea de final de an, prezentă şi în spotul campaniei. Prin intermediul măştii, această imagine evidenţiază diferenţa … ce nu ar trebui să se simtă între elevi. Ceea ce dorim să transmitem este că aceşti copii, fie că sunt ei de etnie romă, fie că aparţin altor grupuri vulnerabile, au probleme reale de integrare. Profesorii împreună cu părinţii au o responsabilitate foarte mare în integrarea socială de mai târziu a copilului”, ne explică Liliana Preoteasa, coordonator al Unităţii de Implementare a Programului şi Director în cadrul M.E.C.I.

Alte materiale prin intermediul cărora mesajul va ajunge la publicul său ţintă sunt: site-ul http://www.totilascoala.ro, blogul http://totilascoala.wordpress.ro, afişul, newsletterele, broşura „Amintiri din prima bancă” şi spotul video „Aplauzele sunt pentru toţi”.

„Vom continua campania de conştientizare şi suntem siguri că ne vom bucura şi de alte parteneriate de succes, ce vor conduce la diseminarea cât mai bună/ largă a mesajului”, a mai afirmat Preoteasa.

Iulia Rosca
Stiri.rol.ro - RATB

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s